tisdag 27 januari 2009

Så var det tisdag

Idag öppnar vi ett nytt avsnitt i Bibelsiten, här. Uppenbarelseboken, en av Bibelns mera komplicerade böcker. Så nu läser vi i Moseboken mellan lördag och lördag, Uppenbareleboken ti-ti. Det blir en del text att rulla igenom på siten och i Bibeln, nästan som en bibelrulle från GT. Välkommen att läsa, ställ frågor, reflektera. Introduktion till Johannes Uppenbarelse idag.

Obama laddar för intensifierat arbete i MÖ. Signalerna går nu mest ut på att hålla så många som möjligt på gott humör. Judisk frammarsch i administrationen, samtidigt hyllar han det saudiska initiativet till fred, ett förslag som legat på bordet i åratal. Skarpt läge närmar sig... Att presidenten gav första teveintervjun med Al-Arabiya är mycket bra, hans ton är rätt. Läs SvD idag. Kanske blir det Dubai som han gästar som första land i den muslimska världen?

VOR-båtarna har nu tagit sig förbi Taiwan, men nya hårda vindar har pressat dem, tidigt i morse lokal tid vek E3:an ned sig och siktar nu på Taipei för reparation. Telefonica Black har redan strukit flagg, ryssarna kom aldrig till start. Nu återstår fem, E4 ligger tvåa, men Puma har tagit in mycket under de senaste 24 timmarna. TelBlue leder och nosar nu längs Kinas kust, passerar Shanghai under dagen.

Inga kommentarer: