söndag 26 april 2009

God morgon Mona

Våren, värmen, vitaliteten är tillbaka. Vintergäck, vitsippor och vårginsten blommar, eller har blommat, var man nu befinner sig i landet. Vide, vårtbjörk och vass gör sig redo att greppa livet. Ser du att Våren tar emot oss med sVala men tydliga V-tecken. Victory, och nästa sommar gifter hon sig. V. som kan Vara sVår att ana när opinionsmätningarna duggar tätt.

Island gick till vänster, när kapitalismen kört sönder sig vänder man sig vänsterut. I Sydafrika gick man nog vänsterut också, oklart vad det innebär med Zuma.

Arbetet med partiets rådslag har varit bra, i grunden har man funderat igenom visionerna, längtan och realismen. Det blir knöligt med de där illröda och mintgröna som omger oss, men det ordnar sig. Nu måste du, som Våren, resa dig, låta dig fyllas med den vårliga livskraften och frimodigt bära vår Berättelse. Du kan göra det. Var inte paranoid, det finns de från höger och vänster som vill hugga dig i ryggen, kika inte på dem. Berätta din dröm, var din berättelse.

God morgon Mona.

(PS: E4an ser ut att vinna leget till Boston. Spanska Telefonica Blue har haft några dystra dygn och spelat bort sin ledning. Ikväll vet vi säkert. V som i Victory. (E3an kan bli tvåa...))

Inga kommentarer: